• +359 899 979 274
  • info@ivanov-bg.com

За Нас

Обща Информация

Фирма „ФИЛИП ИВАНОВ ПРОЕКТЕООД предлага широка гама от професионални услуги в инвестиционното проектиране и строителството на жилищни и промишлени сгради. Нашето техническо бюро е гарант за изработването на оптимални архитектурни и статистически-конструктивни решения. Компетентни специалисти и модерна компютърна техника ви осигуряват висок клас на най-икономичното реализиране на вашият проект.


Професионално проектиране, съвременно строителство, доволни клиенти.

Техническото бюро на „ФИЛИП ИВАНОВ ПРОЕКТЕООД е на разположение на нашите клиенти при индивидуалното планиране на комплексните строителни процеси. За да бъдат постигнати високите изисквания на модерното строителство, нашето техническо бюро развива решения, които стабилно в детайл се изпълняват на строителната площадка. Успешният строителен процес живее разбира се във висока степен от добрата техническа подготовка, а нашите строителни инженери и техници са отговорни за реализиране на идеите на инвеститори и архитекти. Архитектурен проект, триизмерна визуализация, статистически изчисления, кофражни планове, армировъчни планове, ВИК-проект, Електо-проект, Проект за топлотехническа ефективност, Геодезически изчисления, Геоложки доклад както и детайлни проект се изготвят от нашите специалисти за проектите предстоящи за изграждане. Инвеститора получава във всички фази на осъществяване на проекта, специализирана и фокусирана върху строителният процес консултация от нашето техническо бюро. В етап строителство-груб строеж ние реализираме от обществени и офис сгради, до големи жилищни селища, паркинги всички в съвместна работа с архитектурни и инженерни бюра. Нашата фирма разполага с дълга традиция в изпълнението на строителни работи. Както, високо изискващата качество при изпълнението стоманено-бетонна конструкция, така и класическото зидаро-строителство се изпълняват от нашите собствени занаятчии, майстори и инженери с висока техническа компетентност. При това ние виждаме нашата задача също така и в оптимирането на на конструкцията, за постигането на един високо икономичен резултати. Изпълнението на довършителните работи до ключ се извършва посредством висок качествен контрол на нашите специалисти и подизпълнители. Като проектов мениджър и генерален изпълнител на строежи до ключ ние ви предлагаме от първият консултански разговор и концепт на строителният продукт, всички инженерни и строителни услуги до издаването на обекта с абсолютна бюджетна сигурност и гарантирани крайни срокове на изпълнение. В сверата на саниране на сгради сме също така един компетентен партньор за икономични и дълготрайни резултати. Специално при историческите сгради се изисква огромно внимание, познания и специализирано изпълнение на строителните работи.

Придържайки се към етикета на фирмата желаем да споделим симпатиите си към всички наши клиенти и да благодарим за положителните отзиви. За екипа на техническо бюро „ФИЛИП ИВАНОВ ПРОЕКТ“ ЕООД мнението на клиента е една от движещите ни сили и изключително силен мотиватор.

Опит и професионализъм

През годините, докато трупаме професионален опит от решенията, взети по време на строителния процес, се научават важни уроци. Всичко се синтезира до прецизно техническо изпълнение, на базата на ясно изготвена визия за крайната цел на съответния строителен обект. Днес ние сме достигнали нивото, което е необходимо, за да превърнем един идеен проект в реализирана модерна, устойчива и красива сграда.


Проектиране и Строителство

Професионално проектиране

Ние от техническо бюро „ФИЛИП ИВАНОВ ПРОЕКТ“ ЕООД се стремим да развиваме и показваме своите идеи, като предлагаме на клиентите си проектиране на модерни и функционални еднофамилни, обществени и жилищни сгради.

Съвременно строителство

Другата основна услуга, която развиваме е съвременно строителство. Целта ни е да оставим след себе си модерни жилищни и обществени сгради, които да радват поколенията със своята устойчивост, функционалност и атрактивна визия.

В случай, че ИМАТЕ ВЪПРОС

Екипът ни ще отговори компетентно на всеки възникнал казус. Не се колебайте, а ни изпратете своето запитване, като използвате формата за обратна връзка в предвидената за целта страница с контакти.

Страница с контакти